Снимка lamqta.comОвен  Би било добре да се замислите за събитията от

...
Снимка lamqta.comОвен  Би било добре да се замислите за събитията от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Бъдете много внимателни, но звънне ли телефона, задължително вдигнете

Снимка lamqta.com

Овен 
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите действия и изявления. Много от това, което става през днешния ден, се явява разследване на нещо, направено от Вас по-рано, и в действителност се сблъсквате с следствията от личните си неточности. За страдание, през днешния ден сте склонни да търсите отговорни, а не излаз от ситуацията, та по тази причина демят ще бъде много неефикасен. Вечерта е допустимо неразположение, като са евентуални главоболие и безсъница. Откажете се от нездравословните навици и запазете верността си към здравословния метод на живот: през днешния ден би трябвало да се погрижите за себе си. 

Телец

Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.
 

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 

Рак

Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия миг Обезателно се обадете! Това, което ще Ви кажат може доста да промени Вашите проекти за деня, а дори и за цялостен живот! Напълно допустимо е това да бъде още една крачка към оня свещен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.
 

Лъв

Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.
 

Дева

Посветете деня на взаимни разходки. Ходенето пеш оказва помощ по-добре да разбирате възприятията си един на различен и това е потвърдено от психолозите. Това подсказва, че ще може да разрешите всички свои проблеми, в случай че сега имате такива. И още нещо - разходките са потребни за здравето
 

Везни

За Вас този ден ще бъде удобен, единствено че е нужно да помните, че първата му половина ще бъде доста по-ползотворна от втората. Затова е добре да станете по-рано и да се заемете с работа, а следобяда да оставите за приятна отмора в компанията на околните си. Денят също не е неприятен за обход по магазините: ще съумеете да извършите доста удачни покупки, и като се прибавят доста преференциалните условия за приемане на заем, които ще Ви бъдат предоставени, ще съумеете да реализирате замислите си с удивителна лекост и сръчност. Само опити с имиджа не са желателни.
 

Скорпион

Денят ще бъде кондензиран със събития, Трябва да сте подготвени да действате бързо, мълниеносно да взиманте решения, и да се приспособявате към събитията. Жизненият Ви тонус ще бъде висок. Всичко, ставащо към Вас ще възприемате с интерес и може да не се опасявате от изтощеност. Възможна е среща с човек, въздействието на който в живота Ви ще бъде съществено и дълготрайно. Това е един от тези дни, когато би трябвало да се вслушвате освен в личната си вътрешен глас, само че и в препоръките в профил. Те ще са Ви доста потребни. 
 

Стрелец

Много рентабилен ден - Стрелците ще имат опция бързо и без особени старания да изпълнят портмонето си. Възможни са забавни настоятелен оферти, на които ще би трябвало да се отговори до края на седмицата. Използвайте оставащите дни за събиране на информация, и не отлагайте решението за последния миг. Вероятно е неприятно произшествие, което ще се отрази отрицателно на връзките Ви с членовете на фамилията. Не е изключена и сериозна препирня с обичания човек. Конфликтът няма да бъде дълъг, само че като цяло ще бъде провален. 
 

Козирог

Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.
 

Водолей

От време на време Вселената се намесва, взема значими решения и ни кара да завием на ляво, макарт и да сме твърдо уверени, че вярната посока е на дясно. Това е единствено един от случаите, а като се има поради Вашата сензитивност, Вие ще го разберете незабавно щом отворите очи. Но всичко ще Ви се обясни напълно скоро и където напълно не допускате, когато се срещнете и поговорите с човек, който неотложно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.
 

Риби

Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР